Miksi media tehtailee työtävieroksuvista sankaritarinoita?

Nykypäivän uutisointi alkaa olla kaikin puolin kaameaa katsottavaa. Asioista ei kerrota totuutta, asioita väritetään ja vääristellään ja joistakin asioista ei uutisoida lainkaan, vaikka syytä olisi. Yksi viimeisistä ilmiöistä mediassa on ollut työtävieroksuvista ihmisistä rakennetut sankaritarinat. Nymanin Ossi kertoi jonkin aikaa sitten, kuinka hänellä ei ole aikomustakaan mennä töihin. Ja tästä Iltalehti iloiseen sävyyn uutisoi:

Ilta-Sanomat taas uutisoi työttämästä Martin-Eric Racinesta, joka keräsi nimiä niin kutsutun aktiivimallin kaatamiseen. Siis sellaisen mallin, jonka avulla työttömiä olisi tarkoitus saada tekemään töitä.

Tällaista uutisointia on vaikea käsittää. Miksi ei tehdä uutisia niistä työtätekevistä arjen sankareista, jotka päivästä toiseen menevät työpaikoilleen, tekevät työnsä ja maksavat veronsa. Nämä Matit ja Maijat, kun ovat niitä aitoja sankareita. Nämä arjen sankarit kustantavat myös Nymanin Ossin oleskelun ja Martin-Eric Racinen oluen siemailun.

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *