Johannes Kotkavirta – Propagandatoimittaja osa 2

Kuten on tullut aiemmin esille, Ilta-Sanomissa toimii politiikantoimittajana henkilö nimeltä Johannes Kotkavirta. Hänen uutisoitinsa politiikan parissa on vain kovin yksipuolista. Alla otanta jutuista, joita hän on lähiaikoina kirjoittanut:

Kaikki Kotkavirran politiikasta kirjoittamat jutut liittyvät Trumpiin ja voidaan jälleen kerran sanoa, että Kotkavirta syyllistyy näissä jutuissa tarkoitushakuiseeen ja pahaan mustamaalaamiseen. Vielä karmaisevampaa on, että aina Kotkavirran mustamaalaaminen ei rajoitu edes Yhdysvaltain presidenttiin itseensä, vaan myös hänen lähimmäisensä saavat osansa Kotkavirran patoutuneesta vihasta.

Periaatteessa voisi kuvitella, että “ansioituneen politiikantoimittajan” uutisoinnin pääaiheeksi ei tulisi Yhdysvaltain presidentin vaimon kengät. Näköjään näin kuitenkin tapahtuu. Jos Kotkavirta on sitä mieltä, että tällaiset asiat on tuotavat esiin, niin hänen omassa puolueessaankin(Vihreät) riittäisi varmasti melkoisesti ammennettavaa. Ja Vihreiden osalta ei ole kyse vain kengistä… Millainen mies on Vihreiden johdossa ja minkälainen on hänen uusi mielitiettynsä? Voisitko Kotkavirta kirjoittaa tästäkin aiheesta yhtä mustamaalaavaan sävyyn?

Seiska-lehti on julkaissut muutamankin jutun aiheesta Touko Aalto ja mielitiettynsä Iris Flinkkilä.

Lisäys 12.10.1017

Tälläkin päivämäärällä Kotkavirta ammentaa energiaa Melania Trumpin haukkumiseen. Lyömäaseena on Sofi Oksasen kirjoitus, jossa oikeus toisten ihmisen haukkumiselle on ilmeisesti haettu jostain korkeammalta taholta.

Ja tässä vielä samalta päivältä toinen avautuminen:

Leave a Reply

3 thoughts on “Johannes Kotkavirta – Propagandatoimittaja osa 2”

  1. Taitaa Vihannes valehtelun lisäksi olla myös etevä Google translatorin käyttäjä. Suuri osa jutuista suoraan WaPolta.

  2. Tämä Trump-vihan lietsoja ei sitten siedä uutistensa perään tulevissa kommenteissa yhtäkään tekstiä, jossa asiallisesti puolustettaisiin Trumpia. Ne jäävät Hesarissa julkaisematta, vain Trumpia haukkuvat julkaistaan. Iltiksessä ei Kotkavirran propagandaa pääse ollenkaan kommentoimaan kukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *