Teollisuusliitto todistaa olevansa AY-mafia?

Usein nykypäivänä törmää termiin AY-mafia. Nyt Teollisuusliitto on astunut ulos mainoksillaan, jotka jo itsessään tuntuvat todistavan väitteen todeksi. Mainoksissa uhkaillaan työnantajaa mafiamaisin ottein ja työnantajaa myös nöyryytetään. Alla linkit kuvottaviin mainoksiin.

Onko tämä todella teollisuusliiton näkemys siitä, miten työpaikoilla pitää asioista “sopia”.

Minkä vuoksi teollisuusliitto jakaa tällaista propagandaa? Yrittääkö Riku Aalto ja muu teollisuusliiton johto kääntää katseen pois omista kyseenalaisista palkkioistaan ja vähintään yhtä kyseenalaisista palkankorotuksistaan?

Tosiasiahan on, että Riku Aalto tienaa pelkästään Kojamon hallituksen puheenjohtajan pestistään 60 000 € per vuosi(+kokouspalkkiot 900,00 per kokous eli noin 10000,00 € per vuosi). Tämä on paljon enemmän kuin moni hänen parjaamansa yrittäjä tienaa kaikkiaan vuodessa.

Vuonna 2017 Riku Aalto sai 5700,00 euron palkankorotuksen kuukausipalkkaansa, kun hänet nostettiin “palkkakuopasta”. Palkka nousi 9200,00 eurosta 14900,00 euroon kuukaudessa. AY-pomolle 9200,00 € kuussa oli palkkakuoppa… (ja tämän päälle sitten palkkiot Kojamosta n. 70000 € vuodessa, Varmasta 18900 € vuodessa jne)

Herää kysymys, että ketäköhän tässä pitäisi syyttää ahneeksi ja kenestä voisi tehdä kyseenalaistavia videoita.

Jospa tehtäisiin video, jossa tämä mafiapäällikkö tulee utelemaan Riku Aallolta ja tämän apurilta Turja Lehtoselta, että mistäs ne teidän rahat oikein tulee ja mihin ne Kojamon rahat oikein menee.

Kuvakaappaus taloussanomien verkkosivulta.

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *